Tarkkaa ja huolellista!

Pesupalvelut

Katso myös hinnat Lähetä meille viesti

Klikkaamalla saat lisätietoja:

Vaatepesu Mattopesu Pyykin kuljetus Liinavaatevuokraus Korjauspalvelu

Moitteettoman puhtaat työvaatteet

Vaativat tekstiilit sitten vesipesun tai kemiallisen pesun, hoidamme sen ammattimaisesti ja viimeistelemme tekstiilisi käyttökuntoon parhaalla soveltuvalla tavalla.

Mankelointi tekee liinavaatteet pölyttömiksi ja vähän tilaa vieviksi. Työvaatteet toimitamme ripustimella pukupusseissa tai viikattuina kangaspusseihin  toivomuksesi mukaan.

Ryijyt ja muut seinävaatteet sekä sisutustekstiilit tulevat meiltä raikkaina takaisin.

Hääpuvut pesemme erityisen hellävaraisesti huomioiden kaikki mahdolliset koristeet ja kerrokset.

Savu- vesi ym. vahinkosaneerauskohteiden kaikkien tekstiilien pesut ja viimeistelyt hoituvat meillä vuosikymmenten kokemuksella nykyaikaisia koneita ja kemikaaleja käyttäen.

Matot ja ryijymatot putipuhtaaksi

Meillä voi pesettää kaikenlaisia mattoja: Rumpupesua vaativia sekä tasopestäviä mattoja. Käytämme uusinta mattopesuteknologiaa, joka
pesee hellävaraisesti mutta tehokkaasti.

Pesun jälkeen mattojen värit kirkastuvat ja ne tuoksuvat raikkailta ja puhtailta.

Pyykkipalvelu suoraan ovesi takana

Kuljetuspalvelumme hoitaa pesulapalvelua laajasti Keski-Suomen alueella. Jyväskylän seudulla automme liikkuvat jokaisena arkipäivänä.

Saat pesulapalvelun ovellesi joko erikseen tilauksesta tai säännöllisesti sovittuina päivinä joustavasti, tarpeen mukaan nopeallakin aikataululla.

Liinavaatteiden vuokraus

Kun on juhlan aika, vuokraamme laadukkaat, valkoiset liinat ja lautasliinat tilaisuuteen. Majoittajat saavat kauttamme siistit lakanat ja pyyheliinat tarpeen mukaan kertavuokralla tai jatkuvaan tarpeeseen sopimuksen mukaan.

Vaatteiden korjaaminen pesun yhteydessä

Halutessasi hoidamme tekstiileiden ja työvaatteiden pienet korjaukset ja vetoketjun vaihdot pesun yhteydessä vaivattomasti.

Helpoksi tehty

Ilahduttavan yksinkertaiset palvelumme

Tuo meille pyykkiä

Tuo likainen pyykkisi meille. Pesulamme sijaitsee Saarijärvellä, mutta jos asut kauempana, niin eipä hätää! Meillä on pyykin keruu- ja palautuspisteitä ympäröivissä kunnissa.

Viikko vierähtää

Tavallinen aikataulumme on pestä pyykkisi viikossa. Mikäli pyykeilläsi on kiire ja pyydät sitä erikseen, pystymme hoitamaan sinun pyykkäyksesi pikana. Yritäppä pyytää tätä isoimmilta pesuloilta.

Hae puhtaat vaatteesi

Pistäydy samassa pyykkipisteessä, jonne pyykkisi jätitkin. Saat mukaasi hyväntuoksuisen, silitetyn ja viimeisen päälle viikatun pinkan puhtaita vaatteita.

Kohtaavatko arvomme?

Huolellisuus

Meille puhdas pyykki tarkoittaa ihanan raikasta tuoksua, moitteetonta sileyttä ja huolellista viikkausta.

Haluamme toimittaa asiakkaillemme aina sellaista puhdasta pyykkiä, joka kelpaisi meille itsellemmekin.

Joustavuus

Ilman puhtaita vaatteita on nolo ja ikävä olla. Jos pesullasi on kova kiire, me pystymme joustamaan tavallisesta viikon aikataulusta vuoksesi.

Jos tarvitset pöytäliinasi valmiiksi tärkättynä, niin me pystymme hoitamaan tärkkäyksen puolestasi.

Ympäristö

Pyykinpesukemikaalit voivat pahimmillaan olla oikeaa ympäristömyrkkyä. Olemme jo kauan panostaneet ympäristön suojeluun.

Pesuaineemme ovat luonnonmukaisia, ja käytämme höyryntuotannossa vain suomalaista puupellettiä, joka ei saastuta.

Uusi viesti

close form